У Бердянську ліквідували заступника керівника окупаційної адміністрації та його дружину (відео)

Війна з Росією, ЗСУ

У тимчасово окупованому Бердянську вбили заступника так званого керівника міста.

Про це повідомляє щоденний портал Воїн-інфо з посиланням на повідомили російські ЗМІ.

Йдеться про Олега Бойка, який опікувався питаннями житлово-комунального господарства окупованого міста. Також загинула його дружина Людмила Бойко. Вона керувала підготовкою до псевдореферендуму.

“Біля свого гаража було вбито заступника керівника військово-цивільної адміністрації Бердянська з питань житлово-комунального господарства Олега Бойка та його дружину Людмилу Бойко, яка очолювала міську територіальну виборчу комісію з проведення референдуму“, – йдеться в повідомлені окупаційної влади міста.

Напередодні, 6 вересня у Бердянську вибухнув автомобіль із так званим “комендантом” окупованого міста Артемом Бардіном.

Російські джерела повідомляють, що після вибуху автомобіля сталася перестрілка, про результати якої відомо лише те, що “щонайменше одна людина перебуває в лікарні”.

Але офіційні канали окупаційної російської адміністрації Бердянська назвали ім’я госпіталізованого. Це Артем Бардін і він у важкому стані. Згодом з’явилася інформація, що він помер.

Нагадаємо, в Луганську внаслідок вибуху загинув “генеральний прокурор ЛНР” Сергій Горенко та його заступниця.

Також 16 вересня пролунали вибухи в окупованому Херсоні. Російські ЗМІ повідомили про потрапляння п’яти ракет в будівлі облдержадміністрації та Апеляційного суду міста.