Окупанти на Донбасі вбили українського воїна (фото)

Війна з Росією, ЗСУ

Російсько-окупаційні війська на Донбасі вбили українського військового.

Про це повідомляє щоденний портал Воїн-інфо з посиланням на пресслужбу ООС.

Від початку доби, 7 листопада, збройні формування Росії 8 разів порушили режим припинення вогню, 2 з яких із застосовуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння,

Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець дістав поранення, несумісне з життям.

Ще двоє українських воїнів зазнали поранень. Військовим надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан здоров’я одного пораненого – середньої важкості, іншого – задовільний.

Командування та особовий склад Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким героя, який загинув за Україну.

Сьогоді, біля ПОВЛОПОЛЯ ворог відкривав вогонь зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів. В районі населеного пункту ГНУТОВЕ противник вів обстріл з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, а також за допомогою безпілотного літального апарату здійснив скидання пострілів ВОГ-17.

Поблизу ВОДЯНОГО, що на Приазов’ї, окупанти задіяли безпілотник та скинули постріл ВОГ-17. Позиції наших воїнів біля НОВОЗВАНІВКИ та ПРИЧЕПИЛІВКИ потрапили під обстріл з мінометів калібру 120 мм.

В бік ЛУГАНСЬКОГО ворожі війська відкривали вогонь з підствольних гранатометів. В напрямку ПІСКІВ обстріл вівся зі станкових протитанкових гранатометів.

Крім того, на Луганщині зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату, ймовірно типу “Орлан-10”, з перетином лінії зіткнення.

Наші захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли. Завдяки зусиллям українських воїнів рубежі наших підрозділів залишилися незмінними.