На Донбасі загинув боєць 58-ї бригади Андрій Гонар

Війна з Росією, ЗСУ

На Донбасі загинув Гонар Андрій Миколайович боєць 58-ї мотопіхотної бригади.

Про це повідомляє щоденний портал Воїн-інфо з посиланням на пресслужбу 58-ї мотопіхотної бригади.

З повідомлення пресцентру штабу ООС, стало відомо, що 26 червня, поблизу населеного пункту ПІСКИ противник двічі вів вогонь з мінометів 120-го калібру та станкових протитанкових гранатометів.

Внаслідок обстрілу один український військовий отримав осколкове поранення несумісне з життям. Загиблим воїном виявився військовослужбовець 58-ї мотопіхотної бригади Андрій Гонар.

26 червня 2021 року на сході країни під час несення служби на позиції внаслідок обстрілу отримав осолкове поранення несумісне з життям старший солдат Гонар Андрій Миколайович, старший водій мотопіхотної роти, – повідомили у 58-й бригаді.

Військовий був родом з м. Кривий Ріг Дніпропетровської області. Служив в бригаді з червня 2019 року. 26 червня він відійшов до війська небесного і залишиться в нашій пам’яті навічно.

Командування операції Об’єднаних сил та бригади висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблого захисника України.

На обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

Про дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців Українська сторона СЦКК повідомила представників СММ ОБСЄ через встановлений координаційний механізм.

Українські військові продовжують контролювати ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Світла і вічна пам’ять Герою!